Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Ross-Knocken 12-13 mars

2016 års upplaga av Ross-Knocken går av stapeln 12-13 mars.

Ross-Knocken är en av Sveriges största alpina tävlingar för ungdomar 9 till 16 år! Tävlingen är unik genom det stora antalet åkare och koncentrationen av tävlingen på liten yta – runt 600 tävlande genomför över 1700 tävlingsåk på två dagar i samma skidanläggning!

I anslutning till Ross-Knocken anordnas Stockholm Race för U10. Denna åldersklass är öppen för åkare från Stockholms distrikt samt för angränsande distrikt enligt SSF. Övriga åldersklasser i Ross-Knocken är öppna för åkare från hela Sverige, samt inbjudna klubbar från utlandet.

För Sollentuna SLK innebär denna tävling mycket för oss som klubb och vi är helt beroende av dig som medlem för att kunna genomföra arrangemanget. Att ställa upp som funktionär ingår i ditt åtagande som medlem och alla förväntas hjälpa till den aktuella helgen. Det är en del jobb men också mycket roligt och samarbetet svetsar oss samman som klubb. Information om bemanning kommer inom kort, men boka in dessa datum i din kalender redan nu.

Välkommen på folkfest och en tävlingshelg i Stockholm!

Styrelsen

2016-02-21

Sollentuna är "Mälarcupens Bästa Klubb"

Sollentuna SLK vann lagtävlingen "Mälarcupens Bästa Klubb" även i år. Sollentuna har nu vunnit fem år i rad och totalt åtta gånger sedan lagtävlingen instiftades 2003.

2016-02-17

Nytt från kommunikationskommittén

Vi har i år lanserat en ny Köp & Sälj-sida som är mer lik Blocket, hittills har sidan haft över 1700 unika besökare! Nästa steg för oss i kommunikationskommittén är att se över plattformen för hemsidan. Vi undersöker just nu möjligheterna med att flytta hemsidan till IdrottOnline för att skapa en helhet för extern och internt kommunikation och administration där hemsidan och framför allt gruppsidorna blir ett kommunikativt "hjärta" och ersätter mycket av dagens mailkommunikation inom grupperna. Målsättningen är att vi ska ha en uppdaterad hemsida på plats i höst inför nästa säsong.

2016-02-11

Albert Bäckman uttagen till JVM

Albert Bäckman har blivit uttagen att representera Sverige på Junior-VM i Sochi/Rosa Kutor 27/2-5/3 2016.

2016-02-07

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg