Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

SSLK är glad att få fortsätta samarbeta med Susanne Persson Fastighetsförmedling

Sollentuna SLK är så glad att www.susannepersson.se kommande säsong (15/16) fortsätter som Silversponsor!

"Vi ser fram emot fortsatt samarbete med er och önskar er alla först en härlig sommar och sen en vinter med massor av snö!"

Hälsningar från oss på Susanne Persson Fastighetsförmedling

2015-06-14

Ytterligare två åkare till skidgymnasium

Benjamin Gustafsson har kommit in på Uppsala skidgymnasium och Alexander Lundqvist kommit in på Skicross i Torsby. Grattis!

2015-06-06

SSLK är glad att få välkomna vår nya Silversponsor Hammarskiöld & Co

Sollentuna SLK är mycket glad att få välkomna Hammarskiöld & Co som silversponsor!

Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Bland våra klienter finns många stora företag, organisationer och myndigheter som anlitar oss för komplexa och utmanande uppdrag. Våra fokusområden är Företagsförvärv och börsrätt, Bank och finans, Tvistelösning, IT- och immaterialrätt samt EU- och konkurrensrätt. Besök gärna vår hemsida www.hammarskiold.se för mer information.

2015-06-02

Ny huvudtränare i SSLK

Vi hälsar Edda-Kristin Arnadottir välkommen till oss! Vi imponeras av denna unga tjej som haft ett flertal klubbar och gymnasier att välja på men som valde Sollentuna SLK.

Edda kommer att vara heltidsanställd tränare i klubben och ha tränaransvaret för U16. I övriga grupper kommer hon att ha det övergripande ansvaret för röda tråden och stötta tränarna för att höja kvaliteten på träningen.

Edda har själv haft en aktiv karriär som alpin skidåkare upp till Europacup. Edda har de två senaste åren arbetat som tränare på Gällivare skidgymnasium och börjar hos oss i mitten av september då hon kommer hem till Sverige från Australien där hon kommer att arbeta som tränare under sommaren.

2015-06-02

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg