Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Rapport från Fredrik Bennet

Sedan augusti bor Fredrik Bennet (97:a) hos en familj i Michigan. Trivs suveränt. Går på high school och har under hösten spelat med skollaget i amerikansk fotboll. Blev bra grundträning inför skidsäsongen. Har i vinter tävlat (i slalom och storslalom) med skollaget i en liga mot andra lag från södra/mellersta Michigan. Hann med 9 tävlingar. Blev 3:a två ggr, 2:a tre ggr och vann fyra ggr. Tyvärr drog han på sig en knäskada just före delstatsfinalerna. Mao ett abrupt och snöpligt avslut, men mår bättre nu.

2015-02-22

Dags för bemanning - Ross-Knocken 2015

Årets roligaste tävling, Ross-Knocken, närmar sig med stormsteg och det är dags att bemanna upp tävlingen. Alla får vara med och alla behövs före och under tävlingen. Läs mer i bemanningsbrevet från vår ordförande Anneli Richardson.

2015-02-22

Albert Bäckman uttagen till JVM

Albert Bäckman har blivit uttagen och får köra GS på Junior VM i Hafjell vecka 10.

2015-02-17

Joel Ulvenvall i reklam för Medaljlotteriet

SSLK fick tidigare i år en förfrågning om slalomkillar 9-12 år för casting till en reklamfilmsroll. Sollentunaåkaren Joel Ulvenvall (U12:1) blev denna slalomkille!

Reklamfilmen 'Alla har en dröm' visas nu på TV4-gruppens kanaler till förmån för Medaljlotteriet vars behållning går till satsning på ungdomars idrottande.

2015-02-13

Slalomteknik App

SSLK har varit med och tagit fram en teknik-app för utveckling av slalomåkare. Den finns hittills tillgänglig för iPad, versioner för iPhone och Android är på gång. Du hittar den genom att söka i App Store på "Slalomteknik".

2015-02-11

Emil tävlar i Universiaden

Emil Johansson, en av våra duktiga tränare i U16, deltar i årets Universiad i Sierra Nevada. Tävlingarna sänds i Eurosport imorgon och på lördag. Imorgon torsdag är det storslalom med början kl 9.45 (Eurosport 2), andra åket börjar kl 13.00 (Eurosport 1). På lördag är det slalom med början kl 9.45 (Eurosport 2), andra åket börjar kl 13.00. Vi håller alla våra tummar för Emil!

Följ och heja på Emil på Instagram @emiljohanssonu och Facebook www.facebook.com/emiljohanssonu

2015-02-11

USM-kval i Vemdalen/Klövsjö 7-8/2

Nu i helgen 7-8 februari anordnar SSLK och HSK tre USM-kval i Vemdalen och Klövsjö. Se Live Resultat på live.sslk.nu

2015-02-07

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg