Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Sollentuna SLK välkomnar Adtraction som silversponsor

"Adtraction Group erbjuder digital marknadsföring med fokus på resultat; tekniska lösningar och konsulttjänster som ökar ditt företags försäljning och synlighet på nätet.

Företag som säljer konsumentprodukter och -tjänster på nätet kan annonsera genom Adtractions affiliatenätverk och betalar då enbart för de kunder Adtraction faktiskt levererar. Vi hjälper också företag att ranka högt i Googles sökresultat och att spåra, analysera och optimera trafiken till företags webbplatser. Mer information finns här."

2014-09-28

Ross-Knocken 2015

Ross-Knocken 2015 går av stapeln 21-22 mars. Boka in det i din kalender!

2014-09-25

Välkommen till Susanne Persson Fastighetsförmedling AB! - vår nya sponsor

Susanne Persson Fastighetsförmedling hälsar till alla SSLK:s medlemmar:

"Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i Stockholm. Vårt mål med varje uppdrag är att få nöjda kunder som kommer tillbaka till oss. Hos oss blir du alltid en mycket viktig kund eftersom vi endast åtar oss ett fåtal förmedlingar åt gången. Att köpa bostad och sälja bostad går ofta hand i hand. Vi hjälper dig att vara väl förberedd när du hittat ditt drömboende."

2014-09-11

SSLK tackar våra vänner!

Vill du vara med och stötta SSLK med ett frivilligt bidrag? Gör som Pappa 1 och bli en av Sollentuna SLK:s vänner. Kontakta pierre.rasmusson(at)telia.com eller AsaSvedenheim(at)yahoo.com eller någon annan i styrelsen för mer detaljer om hur du ska göra.

2014-09-11

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg