Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

SSLK:s klubbtävlingar

SSLK:s klubbtävlingar är nu inlagda i tävlingskalendern. Datum för KM beslutas när vi ser hur vintern tar sig.

2014-12-23

Fakturor på medlems- och träningsavgifter

Vi har nu skickat ut fakturor på medlems- och träningsavgifter för säsongen 2014/2015. OBS! Betala till vårt Bankgiro 973-4278 och ange OCR-numret som står på fakturan. Vänligen läs mer om ni har några frågor om fakturorna.

2014-12-19

Läger v.3 i Klövsjö

Inbjudan och anmälningsformulär till träningsläger i Klövsjö den 17-18 januari för U10 och U12. Sista anmälningsdag är 9 januari.

2014-12-19

Freeski söker två nya instruktörer

Inför vintersäsongen 2015 söker vi nu två freeski-instruktörer som gillar att jobba med människor och som har ett brinnande intresse för skidåkning. Tycker du detta verkar kul? Se annons under Läs mer och hör av dig till Douglas Sundel, 070-2157779 eller dsundel(at)gmail.com

2014-12-17

Uppdatering av medlemsregistret i IdrottOnline

Vi håller just nu på att lägga upp alla familjer i klubbens medlemsregister i IdrottOnline. I systemet markerar vi vem i familjen som ska få faktura för familjemedlemskap, vilket även medför att dessa personer (om vi har aktuell e-postadress) får behörighet att uppdatera familjemedlemmarnas kontaktuppgifter i medlemsregistret. E-brev skickas ut automatiskt till dessa personer angående behörigheten, men i brevet saknas tyvärr länken till klubbens sida i IdrottOnline där man loggar in.

2014-12-12

SSLK gläds över att Olofsson Bil är fortsatt Bronssponsor!

Sollentuna SLK är glada att ha Olofsson Bil som fortsatta sponsor! Olofsson bil skickar följande hälsning till alla SSLK:s medlemmar:

Som sponsor till SSLK vill vi naturligtvis gärna vara med och ge möjligheter för klubben att utveckla verksamheten ytterligare. Vi vill dessutom att ni ska färdas säkert och bekvämt på vägarna och det lovar vi att ni gör i en Audi. Olofsson bil vill vara er partner vid ert nästa bilköp och ser fram mot ett bra samarbete.

2014-12-10

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg