Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Alpine Indoor Open 17-21 sept

Stockholms Skidförbunds Alpina Kommitté inbjuder för första gången till Alpine Indoor Open som kommer gå av stapeln den 17-21 september i inomhushallen i Bispingen, i närheten av Hamburg.

Alla A- och Junioråkare från hela landet med ledare/tränare/föräldrar är välkomna att delta i en weekend fylld med träning, föreläsningar och en avslutande Knock-Out Slalom.

2008-05-28

Anmälan till träning för E, D och C

Viktig information om kommande säsongs träning kommer att skickas ut inom kort av våra kontaktpersoner Madeleine Ekholm och Elisabeth Hopkins. Det är obligatorisk anmälan för deltagande i samtliga träningsgrupper E, D och C och 10 juni är sista svarsdag.

2008-05-26

Sollentunaåkare har även framgång i springspåret

Danderydsloppet 2008 gick av stapeln den 1 maj och hade 208 deltagare.

I klassen F/P9 kom Tilde Wahlborg & Jonathan Linderoth-Nagy på varsin 3:e plats i respektive klass. I klassen F11 slog Matilda Richardsson, 2:a plats, sin syster Amanda Richardsson, 3:e plats med 3/10 delar. Vann gjorde Lina Rasmusson i klassen F12. Familjen Mannersson bidrog även med bra placeringar, där Henrik placerade sig som 7:a i P8 klassen som för övrigt var den största ungdomsklassen och pappa Magnus blev 10:a i klassen M/Motion.

2008-05-25

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg