Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Jul- & Nyårsfest tillsammans med SSLK i Åre

På grund av den stora efterfrågan har middagen måndagen den 29 december flyttats från Fjällpuben till Ullådalsstugan, där lokalen är större. Maten lagas fortfarande i Melkers regi. De som inte tidigare anmält sig via webbformuläret kan efteranmäla sig direkt till Pernilla, info(at)fjallpuben.se eller 0647-50240. Alla är välkomna!

2008-12-26

Inbjudan till Ross-Knocken

Nu finns inbjudan till Ross-Knocken på Internet. Gå in på www.rossknocken.se för att få mer information om tävlingen. Målet med säsongens tävling är att det kommer 600 st. åkare. Under årens lopp har 24 st. klubbar varit representerade vid tävlingen, även här hoppas vi att det kommer fler klubbar.

2008-12-25

WC SL Zagreb, CRO, 6 jan

Fredrik är uttagen till Världscupen i slalom, 6:e januari. Tävlingen går i Zagreb, Kroatien. Arrangemanget är ett av de största under världscupsäsongen, efter slalomen i Schladming. Med tanke på att hemmasonen Kostelic vann senast i Alta Badia, så kommer säkert folk att vallfärda till kvällstävlingen. Det blir säkert som i Sverige på Stenmarks tid. Kroatierna blir många och räkna med tjo o tjim, flaggspel, fyrverkeri och bengaliska eldar. Förra säsongen fick Fredrik uppleva en transport till backen i konvoj som heter duga. Centrala Zagreb var avspärrat, med poliser i varje gatuhörn och poliseskort i 190.

SSLK håller tummarna och önskar Fredrik lycka till.

2008-12-24

WC SL Alta Badia 22 dec

Efter bra resultat Europa Cupen Obereggen och Pozza di Fassa fick Fredrik Nordh chansen att tävla WC SL i Alta Badia 22 dec. Fredrik med startnr 65, åkte in på en 37:e plats i första åket. 0,52 sek från att kvala till andra åket. Nu väntar jul hemma i Stockholm och FIS tävlingar i Sundsvall under mellandagarna. Efter nyår hoppas Fredrik på nya chanser i Världscupen.

2008-12-22

Nytt kurstillfälle i SSF Timing

På grund av efterfrågan kommer det att köras ytterligare ett kurstillfälle i SSF Timing, i Stockholmsidrottens Hus i Solna måndagen den 12/1 2009. Sista anmälningsdag 7/1.

2008-12-17

Klubbställ till jul

Alpingaraget har ett antal beställda Halti ungdomsställ som väntar på avhämtning och betalning. Försök att hämta dessa före helgerna.

Och för Er som ännu inte beställt finns det några ungdomsställ för omgående leverans hos Alpingaraget.

2008-12-16

Betalning för familjelägret

Till Er som deltog i lägret i Funäsdalen, som ej ännu betalt allt, vänligen gör så. Information kring beloppen finner Ni i inbjudan, som Ni hittar på hemsidan under läger. Tack på förhand!

2008-12-16

Team Future

Carl Wilhelm Edstroem har blivit uttagen till Skidförbundsläger 18-21 dec i Funäsdalen.

2008-12-10

Info om familjelägret v.50

Information och rumslista för familjelägret i Funäsdalen 11-14 december.

2008-12-09

Halti klubbdress

Sollentunas klubbdress, märke HALTI, har nu levererats från tryckeriet och håller på att packas upp. De finns för avhämtning på Alpingaraget från och med imorgon lördag.

Några vuxenstorlekar saknas. Har ännu inget besked när de kommer.

2008-12-05

Aktuellt från styrelsen

Sammanfattningar från styrelsens möten kommer från och med denna säsong läggas ut på webbplatsen för att alla medlemmar ska kunna följa styrelsens arbete med klubbens verksamhet.

2008-12-05

Material

Så här inför jullovet vill vi påminna att inget material får utlånas utan tillstånd av materialansvarige inom träningsgruppen och trots det måste man fylla i utlåningslogg i materialförrådet när man hämtar materialet. Mycket viktigt är att allt återlämnas innan träningen i Väsjöbacken startar vecka 2.

2008-12-05

Fakturor på träningsavgifter

Vi har denna vecka skickat fakturor på träningsavgifter. Läs mer om du har några frågor om fakturorna.

2008-12-02

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg