Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Sista möjligheten att anmäla sig till RSA-lägret i Juvass

Snart går anmälningstiden ut för RSA-lägret i Juvass. Detta läger vänder sig främst till åkare i Sollentuna, Umeå och kontraktsåkare hos Rossignol. Hittills har ca 40 åkare anmält intresse men än finns lediga platser. Ansvariga tränare är Tom Pietilä och Kalle Andersson. Rossignol Test & Training Camp är ett skidtest- och träningsläger den 15-17 juni i Juvass, Norge. Sista anmälningsdag är 4 juni.

2007-05-31

Två varv på Skutkutet

Av enkäten angående ett eller två varv på Skutkutet för damer 16 år och uppåt framgick, med knapp marginal, att flertalet föredrar att springa lika långt som herrarna. Detta införs därför kommande säsong och en utvärdering görs om ett år.

2007-05-27

Rapport från Tärnaby

Peter Nilsson har sammanfattat sin säsong 06/07.

2007-05-08

Afterskiparty

Det blev en mycket lyckad och trevlig klubbfest i Wennergrens Centers skyrestaurang den 5:e maj. Under festen utdelades förtjänstmärken i silver, för minst fem års engagemang i klubben till: Henrik Arwidson, Ken Hultberg, Jan Larsson, Ingrid Nilsson, Kajsa Ryberg, Anders Sjöberg, Carl-Peter Thorwid och Tina Wester. Ytterligare några kommer att få förtjänstmärken vid lämpligt tillfälle. Tack för ert engagemang!

2007-05-06

Fredrik uttagen till alpina A-laget

Fredrik Nordh har blivit uttagen till alpina A-laget 2007-2008. Detta presenterades i Funäsdalen i samband med 1:a maj tävlandet. Fredrik avslutade årets säsong med att vinna den internationella FIS slalomtävlingen i Hamra.

2007-05-01

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg