Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Träningsavgifter 06/07

På styrelsemötet den 18 oktober fastställdes träningsavgifterna för säsongen 06/07. Avgifterna höjdes lite jämfört med föregående säsong eftersom det kommer satsas mer på utbildning av tränare. Träningsavgiften ska vara betald innan träningen startar. Vi kommer försöka skicka ut inbetalningskort så snart som möjligt, men ni får gärna betala in avgifterna redan nu. Ange tydligt på betalningen vad den avser.

2006-10-19

SSLK Afterski Party 2007 - boka redan nu!

SSLK har inte haft någon gemensam fest under de senaste åren men nu är det dags för detta tycker vi. Gör en intresseanmälan senast 15 november för att vi ska kunna planera ett riktigt bra party.

2006-10-16

Niclas Skölds minnesfond

Martina Ryberg och Anton Salminen tilldelas årets stipendium ur Niclas Skölds minnesfond. Då de två inte var närvarande på årsmötet när detta presenterades kommer utdelningen att ske vid ett senare passande tillfälle. Grattis!

2006-10-12

Dags att betala medlemsavgift

På årsmötet den 11 oktober beslutades att medlemsavgifterna är oförändrade för säsongen 06/07, dvs 350 kr för enskilt medlemskap och 700 kr för familjemedlemskap. Medlemsavgiften ska vara betald (enligt stadgarna) senast 31 oktober. Vi kommer inte hinna skicka ut inbetalningskort innan dess så ange tydligt på betalningen vad den avser. (Träningsavgifterna kommer fastställas av styrelsen i nästa vecka.)

2006-10-12

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg