Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

Storslam för SSLK i DM och LVC-kval

Helgens DM/LVC-kval för B-åkare i Vemdalen/Björnrike dominerades av SSLK. I lagtävlingarna (SG, GS) vann vi ett guld, två silver samt ett brons. Individuellt stod Linn Björö i särklass med tre guld av tre möjliga (SG, SG-LVC samt GS). Som ni förstår av laggulden gjorde alla våra åkare en strålande insats, samt att vi fick omnämnande för bästa hejarklack, fint genomförda tävlingar och härliga insatser av alla våra barn.

2006-01-31

Jibbsession Stockholm

Klubbens jibbertränare Niclas i full aktion i centrala delar av Stockholm.

2006-01-31

Benjamin vann Dreamstävling igen

Nya framgångar för bröderna Lestage-König i Dream tour Åre i helgen 27-29 jan. Benjamin vann Snowboard Kids, Jérémie 5:a i Snowboard ungdom och Matteus 4:a i Snowboard junior.

2006-01-31

Sollentuna tog 2 lagguld, 2 guld och 2 silver på DM

På Stockholms DM i Klövsjö för ungdom A den 21-22 jan tog Sollentuna lagguld i både Super-G och storslalom genom My Isacson Hjortzberg, Magdalena Ryberg och Andrea Arwidson. I båda grenarna tog My DM-guld och Magdalena DM-silver.

2006-01-23

Benjamin vann Dreamstävling

Ny framgång i helgen för Benjamin Lestage-König, han vann Dreamstävlingen i Wäsa. Benjamin är just nu totaltvåa i Snowboard Kids. Hans bröder Matteus och Jeremie är just nu på 14:e respektive 18:e plats totalt i Snowboard ungdom. Äldste broder Emmanuel är totalt på 23:e plats Snowboard junior.

2006-01-18

Aprilia 4:a i helgens världscuptävling

I Kreischberg chockerade Aprilia och knep sin bästa placering på 3 år i världscupen.

2006-01-13

Tävlingsframgångar för SSLK Freeride!

Efter en intensiv träningssommar började vi årets tävlingssäsong på Wäsakickoffen den 25 nov. Våra killar gjorde sitt bästa för att spöa Team Burton, Frontline m.fl. i en lagtävling på rails. Tyvärr vann vi inte denna gång...

2006-01-13

Stort grattis till två Sollentunagrabbar!

Isak Isacson Hjortzberg och Christoph Salminen stod för fina prestationer i helgens stora ungdomstävlingar i Vemdalen och Klövsjö. Isak blev tvåa i slalom och Christoph åtta i storslalom. Båda killarna stod för den fina prestationen att vara snabbast av alla i var sitt åk. Tävlingen är den största ungdomstävlingen under säsongen med deltagare från hela landet.

2006-01-09

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg