Logga in | Skapa konto

NYHETSARKIV

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT   

AJST - Gruppen mot nya mål och höjder!

Snart är det dags för första snölägret. Detta går till Holland och inomhusbacken i Landgraaf. Här är perfekt att komma igång med grundtekniken, lika förutsättningar varje pass.

För att ladda och samla gruppen körde vi ett våghalsigt träningspass på höghöjdsbanan i Nacka. Banan som låg på en höjd mellan 12 och 19 meter var rolig, läskig och utmanande samt krävde full koncentration från alla deltagare. Alla i gruppen verkar vara på toppnivå och vi ser fram emot en härlig säsong tillsammans!

2006-08-31

Framgångar för SSLK i Alpine Triathlon

Den 26:e augusti avgjordes Stockholm Alpine Triathlon i Flottsbro. SSLK hade fyra deltagare som alla nådde stora framgångar. Lina Rasmusson tog hem segern i C. I B-klassen nådde Henrik Fallgren 3:e platsen och Albert Bäckman slutade 4:a. Björn Thorsén Hallberg snodde åt sig en 2:a plats i junior/seniorklassen. Huddinge Skidklubb bjöd på ett mycket bra arrangemang med fina banor. Hoppas att SSLK kan ställa upp med fler tävlande nästa år. Helt klart en toppendag i Flottsbro! Se bild.

2006-08-31

FIS-licenser

Ny Athlete's Declaration (åkardeklaration) är framtagen av FIS. Samtliga åkare med FIS-licens måste skriva på den nya blanketten och skicka in till Svenska Skidförbundet.

2006-08-30

Välj period

Sök nyhet

Fyll i ett sökord.
Senast uppdaterad: Sidunderhåll: Björn T. Hallberg