Logga in | Skapa konto

FAKTURERING

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT

Fakturor på medlems- och träningsavgifter

Fakturor skickas via e-post från en avsändare som heter Speedledger. Betala korrekt belopp inom förfallodatum till vårt Bankgiro 973-4278 och ange OCR-numret som står på fakturan.

Om du betalar för sent, betalar dubbelt(!) eller skriver fel OCR-nummer medför det merarbete för ekonomigruppen. Vi arbetar alla ideellt och vill gärna att detta ska hanteras så effektivt som möjligt. Hjälp oss med detta.

Fakturor skickas till de som har plats i träningsgrupp eller tidigare har varit medlem. Vi skickar inte fakturor till de som gjort medlemsansökan inför denna säsong, men som hittills inte fått någon plats i träningsgrupp. Detta för att man inte ska råka få för sig att man fått plats i träningsgrupp bara för att vi skickat faktura på medlemskap. Meddela oss (medlemsregister@sslk.nu) om ni ändå vill få en faktura på medlemskap för att kunna ta del av klubbens medlemsförmåner som familjeläger, klubbtävlingar och rabatt på säsongskort och utrustning.

Nivå på medlemsavgifter och träningsavgifter finns på sidan om Medlemskap.

Vänligen skriv till medlemsregister(at)sslk.nu om ni:
  • vill ändra från enskilt medlemskap till familjemedlemskap eller tvärtom.
  • vill lägga till eller ta bort några personer i familjemedlemskapet.
  • har bytt adress.
  • namn är felstavat.
  • inte längre vill vara medlem.
  • inte vill delta i träningsgrupp.
  • anser något vara fel på fakturan.

Allt för att vi ska kunna ha ett så aktuellt och korrekt medlemsregister som möjligt.

Medlems- och träningsavgifter

Se medlemskap