Logga in | Skapa konto

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT

Info till blivande medlemmar

Sollentuna Slalomklubb (SSLK) bedriver träning i alpin skidåkning, snowboard och freestyle. Vår ambition är att få alla att vilja tävla i utförsåkning.

Träningen i Väsjöbacken startar efter jullovet, som regel i vecka 2, beroende på snötillgången. Träningen pågår sedan hela säsongen så länge Väsjöbacken har öppet, vilket brukar vara till slutet på mars. Information om snötillgång och öppettider i backen kan fås på tel 08-35 31 85 eller www.vasjobacken.com

För nybörjarundervisning/skidskola hänvisas till:
Väsjöbackens Skidskola
Se Väsjöbackens hemsida.
De bedriver skidskola i två omgångar under januari och februari.

Alternativt till:
Friluftsfrämjandet Sollentuna, Norra Järva, Upplands Väsby eller Djursholm

Kraven vi har för att delta i Sollentuna Slalomklubbs träningar är att man ska kunna åka i Väsjöbackens liftar samt att man kan ta sig ner för stora backen själv. Vi kräver också att alla barn och ungdomar använder hjälm.

Träningarna sker på vardagskvällar.
Tävlingar går vanligtvis på helger.

Medlemsavgiften är för säsongen 2016/2017: 500:- för enskilt medlemskap eller 1000:- för hel familj. Till denna avgift tillkommer en träningsavgift som är 1600:- för freeridegrupper resp. 2000:- för alpina grupper som tränar en dag per vecka.

Vi skickar fakturor på medlems- och träningsavgifter.

Liftkort ingår inte. Klubbens medlemmar får rabatt på säsongskorten i Väsjöbacken, när medlemsavgiften är betald (senast 10 december). Läs mer om våra medlemsförmåner.

Alla medlemmar är välkomna att delta i våra egna klubbtävlingar, som ingår i den s.k. Klubb-Cupen.

Åldersindelning 2016/2017

Alpina träningsgrupperna är indelade efter olika åldersklasser:

födda 2009-2010

födda 2007-2008

födda 2005-2006

födda 2003-2004

födda 2001-2002

Juniorer

födda 1996-2000

I grupperna för snowboard och freeski är det ingen åldersindelning, men lägsta ålder är 11 år.

Se även lista på träningsgrupper.

Bli medlem / börja träna

För att bli medlem och börja träna, använd vårt formulär för medlemsansökan / anmälan till träning »

Frågor om träning och medlemskap besvaras av våra kontaktpersoner »

Se Kontakta SSLK