Logga in | Skapa konto

OM SSLK

www.sslk.nu
 KLUBBEN     TÄVLING     MEDLEMSSIDOR     TRÄNING     BLANDAT

Sollentuna Slalomklubb bildades 1969 och är en idéell idrottsförening med sektioner för alpin skidåkning, freeski och snowboard. Vi bedriver vår verksamhet i Väsjöbacken i Sollentuna.

SSLK:s vision inför 2000-talet

Sollentuna Slalomklubb skall bedriva ideell idrottsverksamhet med en bred alpin skidverksamhet och Snowboard-satsning. Vår verksamhet skall kännetecknas av satsning på ungdomar som vill tävla och utvecklas inom sin disciplin. Glädje, samarbete, gemenskap, engagemang och respekt för varandra är våra honnörsord.

Alkohol- och drogpolicy för SSLK

Sollentuna Slalomklubb skall aktivt verka för att klubbens aktiva medlemmar avhåller sig från alkohol och droger. Klubben accepterar inte att aktiva när de representerar klubben nyttjar alkohol och droger. Aktiva som uppträder alkohol- eller drogpåverkade när de representerar klubben kan avstängas från träning och tävling. Klubben tar avstånd från doping och aktiva som nyttjar dopingpreparat kommer att avstängas från träning och tävling samt uteslutas ur klubben.

Senast uppdaterad: 2011-11-29 Sidunderhåll: Björn T. Hallberg